Engels Nederlands Zweeds Frans

Nieuws

Premiekorting van 5% voor leden OFH
Ondanks de zeer omvangrijke hagelschade in 2015 geeft OFH toch 5% van de...

Meer keuze in dekking hagelverzekering
OFH introduceert nieuwe dekkingen voor de verzekering van appels en pere...


Klik hier voor meer nieuws.

OFH

Postadres:
Postbus 397
2700 AJ  ZOETERMEER

Bezoekadres:
Röntgenlaan 29 
2719 DX  ZOETERMEER

[t] +31 (0)79 368 13 33 
[e] info@ofh.nl

Aangifte / Offerte 2018

OFH biedt een online mogelijkheid aan waarmee u zelf offertes kunt maken en de premie van uw verzekering kunt berekenen. U kunt varianten doorrekenen met een laag of hoog eigen risico. Tevens kunt u voor de dekking van appels en peren tegen hagelschade kiezen uit drie varianten: standaard dekking (SD), uitgebreide dekking (UD) en uitgebreide dekking plus (UD+). Per perceel kunt u natuurlijk ook zelf het verzekerde bedrag bepalen.

Hebt u de verzekering gevormd die het beste past bij uw bedrijf, dan kunt u de offerte indienen als polisaanvraag.

Bent u lid/verzekerde van OFH, dan ontvangt u in april 2018 uw inloggegevens (lidnummer en wachtwoord) per post om online aangifte te kunnen doen voor uw Brede Weerpolis of Hagelpolis in 2018. Na het inloggen kunt u uw teeltgegevens uit 2017 wijzigen, voor zover dat nodig is.

De voordelen van een online offerte of aangifte zijn groot. U wordt in de goede volgorde door de offerte/aangifte geleid, u ziet direct de jaarpremie van de verzekering en daarna kunt u uw polisaanvraag of aangifte voor 2018 indienen. OFH stuurt dan direct een ontvangstbevestiging naar uw e-mailadres.