Engels Nederlands Zweeds Frans

Nieuws

Premiekorting van 5% voor leden OFH
Ondanks de zeer omvangrijke hagelschade in 2015 geeft OFH toch 5% van de...

Meer keuze in dekking hagelverzekering
OFH introduceert nieuwe dekkingen voor de verzekering van appels en pere...


Klik hier voor meer nieuws.

OFH

Postadres:
Postbus 397
2700 AJ  ZOETERMEER

Bezoekadres:
Röntgenlaan 29 
2719 DX  ZOETERMEER

[t] +31 (0)79 368 13 33 
[e] info@ofh.nl

Hagelpolis

Voor fruittelers biedt OFH van oudsher de Hagelpolis aan.

Welk risico is verzekerd?
Met de Hagelpolis kunt u zich verzekeren tegen schade aan de verwachte oogst als gevolg van hagel. De directe afslag van vruchten door hagel is bij de verzekeringsdekking inbegrepen voor zover dit leidt tot een kleinere omvang van de oogst dan normaal. Eventueel optredende vervolgschade wordt niet vergoed.

Wanneer begint en eindigt de verzekering?
De verzekeringsdekking voor appels, peren en pruimen vangt aan na de bloeiperiode, maar niet vóór 10 april, en eindigt uiterlijk op 15 november. Voor zachtfruit vangt de verzekeringsdekking aan bij het begin van de bloeiperiode en eindigt zodra de vruchten zijn geplukt.

Aanvraag Hagelpolis
Als uw fruit vrij is van hagelschade kunt u uw fruit zonder enige beperking bij OFH verzekeren. Wij adviseren u om tijdig uw aanvraag bij OFH in te dienen. Schade door hagel kan al vroeg in het seizoen optreden.

Als u reeds bent verzekerd bij OFH dan ontvangt u automatisch begin april bericht van ons per post om aangifte te doen. Bent u nog niet verzekerd, neem dan contact op met OFH. Wij komen graag bij u langs om uitleg te geven.